Khamis 08/12/2022 23:36
MENU

MENU

Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Jasamu Dikenang MDHS 2015

Tarikh Muatnaik: 09/08/2016
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Hari Warga Kerja MDHS serta Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Jasamu Dikenang MDHS 2016 telah berlangsung dengan jayanya pada 6-7 Ogos 2016 (Sabtu) di Swiss-Garden Resort, Perak. Majlis ini dihadiri seramai lebih kurang 360 orang kakitangan MDHS.

Majlis bermula dengan acara Sukaneka pada jam 2.30 petang melibatkan pembahagian kumpulan sebanyak lima kumpulan. Program Sukaneka lebih meriah lagi apabila Yang DiPertua dan Tuan Setiausaha turut tidak ketinggalan menyertai setiap acara yang disediakan oleh pihak penganjur. Keputusan penyertaan menyebelahi Kumpulan Labu Labi yang telah menjuarai acara sukaneka tersebut. Tempat kedua oleh Kumpulan BigBoss, tempat Ketiga Kumpulan Apa2?, keempat oleh Kumpulan Gamble dan terakhir adalah kumpulan Hipster.

Majlis diteruskan lagi dengan Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Jasamu Dikenang MDHS 2016. Bermula jam 8.30 malam, Majlis dibuka dengan nyanyian Lagu Patriotik serta bacaan doa. Majlis diteruskan lagi dengan Ucapan Perasmian oleh Yang DiPertua MDHS. Pelbagai kata-kata nasihat dan semangat diberikan kepada semua kakitangan bagi menaikkan prestasi kerja serta memajukan diri di peringkat yang lebih tinggi lagi. Majlis diteruskan lagi dengan persembahan nyanyian daripada kakitangan MDHS.

Seterusnya majlis diteruskan dengan Penyampaian Hadiah kepada Pesara serta Anugerah Kecemerlangan kakitangan, Anugerah KIK serta Anugerah “Floral King” dan “Floral Queen”. Majlis berakhir jam 11.00 malam.

EnglishMalay

Contact Us