Jumaat 09/12/2022 14:26
MENU

MENU

Majlis Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri Peringkat Daerah Hulu Selangor 2017

Tarikh Muatnaik: 17/07/2017
Tarikh Kemaskini: 11/08/2021

Majlis Rumah Terbuka Hari Raya Aidilfitri Peringkat Daerah Hulu Selangor 2017 telah diadakan pada 14 Julai 2017 jam 3.00 petang, bertempat  di Kompleks Sukan dan Dewan Serbaguna Pejabat Tanah dan Daerah Hulu Selangor.

Majlis ini dihadiri oleh Y.B. Tuan Zaidy bin Abdul Talib, Pengerusi Jawatankuasa Tetap Infrastruktur & Kemudahan Awam, Pemodenan Pertanian Dan Industri Asas Tani, Puan Hajah Noraini binti Haji Roslan, Yang Dipertua Majlis Daerah Hulu Selangor, Tuan Mohd Fauzi bin Mohd Yatim, Pegawai Daerah Hulu Selangor, Ketua-ketua Jabatan Daerah Hulu Selangor, Ahli Majlis MDHS, tetamu jemputan serta seluruh kakitangan di jabatan Daerah Hulu Selangor.

Majlis dimulakan dengan ketibaan Puan Yang Dipertua MDHS seterusnya mengadakan lawatan di setiap gerai yang menyediakan juadah raya seperti lemang, ketupat, rendang, kuih-muih raya serta pelbagai lagi aneka juadah raya. Setiap gerai diwakili oleh kakitangan setiap jabatan di Daerah Hulu Selangor.

Seterusnya ucapan sepatah dua kata dari Yang Dipertua MDHS. Beliau mengucapkan ribuan terima kasih atas kerja sama yang jitu dari semua Jabatan Daerah Hulu Selangor. Majlis diteruskan lagi dengan ucapan dari Tuan Mohd Fauzi bin Mohd Yatim, Y.B. Tuan Zaidy bin Abdul Talib serta semua Ketua Jabatan Daerah Hulu Selangor.

Majlis diserikan lagi dengan Promosi Tahun Melawat Hulu Selangor (TMHS) menerusi Maskot yang dikenali dengan nama Mr. Tapiruz. Jabatan Pembangunan Masyarakat turut menyediakan booth khas untuk mempromosikan TMHS ini.

Seterusnya sesi bergambar bersama tetamu jemputan serta seluruh kakitangan Daerah Hulu Selangor.

Majlis berakhir jam 5.30 petang.

EnglishMalay

Contact Us