LAPORAN KES DENGGI EPID 2015 I-TEGUR
Rabu 22/03/2023 04:30

Sesi Libat Urus (Townhall) Dan Penyediaan Garis Panduan Pengurusan Perniagaan Aktiviti Perkhemahan Negeri Selangor

Tarikh Muatnaik: 30/01/2023
Tarikh Kemaskini: 30/01/2023

SESI LIBAT URUS (TOWNHALL) DAN PENYEDIAAN GARIS PANDUAN PENGURUSAN PERNIAGAAN AKTIVITI PERKHEMAHAN NEGERI SELANGOR
Satu sesi Town Hall Bersama pemain indusri kawasan perkhemahan telah diadakan di Dorsett Grand Subang Jaya hari ini bagi mendapatkan input sebelum sesi bengkel bagi merangka garis panduan pembangunan kawasan perkhemahan dijalankan dalam 3 hari ini. Sesi Townhall yang dirasmikan oleh Y.B Ng Sze Han 黄思汉 , Exco Kerajaan Tempatan Dan Pengangkutan Awam Negeri
Selangor turut dihadiri oleh Tuan Mohd Hasry bin Nor Mohd, Yang Dipertua, Majlis Perbandaran Hulu Selangor Bersama 16 wakil-wakil kementerian, jabatan, agensi, Pihak Berkuasa Tempatan dan anak syarikat Kerajaan Negeri Selangor.
Sesi ini turut melibatkan wakil Kementerian Pembangunan Kerajaan Tempatan, Majlis Perbandaran Hulu Selangor MPHuluSelangor, Jabatan Kerja Raya, PLANMalaysia @ Selangor, Jabatan Perhutanan, Pejabat Daerah dan Tanah Negeri Selangor dan Tourism Selangor Sdn Bhd dan Persatuan Perkhemahan serta wakil industri.
Antara fokus bengkel yang akan dijalankan adalah merangka Garis Panduan bagi memberi kelulusan kepada premis-premis kawasan perkhemahan di Negeri Selangor.
EnglishMalay

Contact Us